DELIKATESSEN

God mad kræver gode råvarer og et godt køkken. Det har vi hos Meny i Aalborg!

Vi stræber efter at give vores kunder en oplevelse når de besøger vores delikatesse.
Frisk og hjemmelavet råvarer, vi forstår at hvert element i et stykke smørrebrød er vigtigt for at leverer den bedste smagsoplevelse.

Vi har fiskehandler, slagter og bager samlet på samme sted. Det gør at vi kan leverer den bedst mulige smagsoplevelse. Vi røger selv vores laks, slagteren udvælger selv det kvæg der skal slagtes, og bageren bager selv det brød der bliver brugt på stjerneskudene. Derfor kan vi stå inde for hvert element der bliver brugt i vores retter.
Det er hvert enkelt elementer der medvirker at vi kan holde den høje kvalitet. Rejerne på vores stjerneskud, den økologiske karse på rullepølse maden, de græske oliven i vores bulgursalat. Det er alle de små ting, der vores produkter til Delikatesser.

Derfor er det også en glæde for os at levere lækkert mad ud af huset, hvad enten det er hverdagsmad for 10 eller specialiteter til en stor fest for 100+.

I slipper for al besværet og røg i køkkenet. I kan slappe af og nyde jeres fest.
I kan selv sammensætte præcis den menu, I ønsker.

Kontakt delikatessen, hvis I har brug for hjælp, eller når I er klar til at bestille.

Vi sørger for maden er klar til den aftalte tid og lige til at anrette på fade og sætte på bordet.
Vi håber, I kan finde inspiration til jeres næste arrangement, og skulle I have særlige ønsker, må I endelig tage fat i os - så finder vi en løsning på dette!

Ud over at levere lækker mad, klarer vi også drikkevarerne. Vores vinmand finder gerne den rette vin til jeres menu og bestil endelig rigeligt, for vi tager selvfølgelig uåbnede flasker retur.

Vi ser frem til at sætte smag på bordet.

Velbekomme. Og velkommen.

Ring til Delikatessen på 96 346 442 for spørgsmål eller andet :)

Mette Pedersen

Delikatesseleder
¨